9.7.08

El cadaver exquisito

¿Alguna vez habeis jugado a eso de que cada persona escriba una frase y acabe saliendo un texto bizarro pero fascinante? Así es una tarde en Berlín lluvioso. Siguiendo con la dinámica de "El cadaver exquisito" os dejamos la ilustración que acompaña a la poesía.






El sol sobaba las pieles,
calientes, turgentes y sedantes,
arrebatadores soñadores, hambrientos
de colores oscuros.

Te fumo como a los puros,
havaneros navegaban por el mar,
hediondos como mi ombligo
y tu oreja.

Así escuchaba la vieja pelleja,
mediterranea que dormitaba y tenía apnea,
terrorífica, profunda
y altamente desconcertante.




( Veda, Roger, SerieB )

2 comentarios:

  1. "Altamente desconcertante" potser la definiria així en la seva totalitat. Tot i que manté una coherència formal, costa (diria que es imposible) definir el tros que ha escrit cadascú (afegint a més el fet que només he llegit coses d'un dels tres), però té el punt diferent dels altres escrits! És divertit i a més un bon aprenentatge fer coses d'aquestes, amb un punt semblant als exercisis que feien el dadaisme i el surrealisme. La il·lustració, però, crec que és el millor de tot! Té molta força! Si en Veda i en Roger els mola escriure i es volen apuntar al blog ja sabeu: com més gent amb qui compartir i criticar millor!

    ResponderEliminar
  2. Doncs els hi diré, i segur que els hi ve de gust, estem una mica avorrits per aquí quan plou! :P Vem anar fent una línea cada un, sense veure el que s'havia escrit. El millor es el moment de llegir-la sencera i descobrir com de fàcil es crear deixant la ment absolutament lliure!
    Tot plegat no te gaire sentit, però crec que te sentiment i força. :D Merci per la crítica! ^^

    ResponderEliminar